Szolgáltatások

Papp Nikolett Esthetic & PMU

Szalonomban az alábbi kezelésekkel várlak:

Microneedling, bőrfiatalító technika, needling toll, hajszálerekben keringést serkentő, bőrproblémák javítására, Esthetic PMU kozmetika

Microneedling

A Microneedling kezelése egy speciális eljárás, ami aktivizálja a kollagén- és elasztintermelődést, valamint a hialuronsav-kiválasztódást. A gyógyulás és regeneráció természetes folyamatának eredményeként a bőrszerkezet megerősödik és stabilizálódik.

Testkezelés, Vákuum terápia, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás, ultrahangos zsírbontó kezelés, narancsbőr ellen, zsírszövetek lebontása, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Testkezelés

A vákuum terápia, a rádiófrekvencia, valamint a kavitációs zsírbontás előnyei egyetlen kezelésben. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrnek. A rádiófrekvencia csökkenti a bőr lazaságát, megszabadítja a testet a felesleges zsírsejtektől, ezáltal a cellulittól, illetve a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos kezeléseket tesz lehetővé. Az ultrahangos zsírbontó kezelés hatására folyékonnyá vált zsírok és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszerbe kerülnek, onnan a májban a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak.

PB Serumok

A PB Serumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok kozmetikusoknak és orvosoknak kifejlesztve. A már megfelelő arányban összekevert alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termék skálán minden bőrproblémára megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

PB Serum, cosmeceutical koktél, minden bőrproblémára, tartósítószer mentes, adalékmentes, illatanyag mentes, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Hyaluron Pen

Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén, valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Emelett a használata teljesen biztonságos, hiszen a testben található hyarulonsav és a kezelés során alkalmazott hyaluronsav szinte teljesen megegyeznek.

Hyaluron Pen, ajakfeltöltés, homlok, nevető rráncok elhalványítása, hyaluronsav, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd
Pharmos natúr kezelés, természetes alapanyagok, sejtregeneráló, immunerősítő, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Pharmos Natur kezelések

A különleges, 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó Pharmos Natur termékekkel végzett kezeléseknek köszönhetően könnyedén visszaállítható a bőr megfelelő hidratáltsági szintje. Sejtregeneráló és immunerősítő tulajdonsága révén azonnal feltölti a bőr legmélyén található nedvesség raktárakat.

Thesera, kollagén, termelést serkentő, elasztin termelést serkentő, feszesebb bőr, ráncok eltűntetése, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Thesera kezelések

A Thesera kezelések olyan különleges hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek serkentik a bőr kollagén és elasztin termelését, ennek köszönhetően teszik újra fiatallá, egészségessé, és üdévé a bőrt. A megereszkedett bőr feszesebbé válik, a finom ráncok pedig eltűnnek.

Termikus ionizáció

A test minden területén alkalmazható a kezelés a lógó, felesleges bőr csökkentésére. A kezeléssel rendkívüli hatékonysággal tüntethetők el az öregedés jelei, valamint látványosan képesek vagyunk lassítani az öregedési folyamatokat.

Termikus ionizáció kezelés, lógó felesleges bőr csökkentése, öregedés jeleinek csökkentése, öregedési folyamat lelassítása, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Végleges szőrtelenítés

Ha valóban működő, és 100 %-ban hatékony megoldást keresel a nemkívánatos szőrszálak végleges eltüntetésére, akkor próbáld ki végleges szőrtelenítés szolgáltatásomat, amellyel könnyedén elérhető a régóta vágyott sima, bársonyos bőr.

Végleges szőrtelenítés, szőrszálak eltűntetése, bársonyos bőr, sima bőr, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd
Sminktetoválás, természetes hatás, szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás, ajaktetoválás, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Sminktetoválás

Természetes hatású sminktetoválás, amely a hiányosságok pótlásával emeli ki az arc valódi szépségét. Azt vallom, a kevesebb több, talán ezért is ügyelek mindig arra, hogy a megfelelő technikát, színt és formát ajánlom vendégeimnek. A szemöldök, a szemhéj és az ajaktetoválásnál is mindig arra törekszem, hogy túl erős színek és kontúrok nélkül, a lehető legtermészetesebb hatást érjük el.

Orvosi mikopigmentáció, szőrzetvesztés, szőrvesztés korrigálása, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Orvosi mikropigmentáció

Különböző betegségek által (pl. alopecia) okozott szőrzetvesztés, vagy daganatos betegségek kemoterápiás kezeléséből eredő szőrvesztést (pl. szemöldök, szempilla) is akár többféle technikával is lehet korrigálni. Onkológussal egyeztetve még akár kemoterápiás kezelés előtt is is elvégezhető.

Tetoválás eltávolítás Pigment Off eljárással

A pigment-off jelenleg a leghatékonyabb, és legkíméletesebb formája a sminktetoválás eltávolításnak. A sminktetováló gép által bőrbe juttatott enzimes oldóanyag feloldja, majd megköti a nem kívánt pigmenteket, melyek a bőr természetes megújulási folyamata során távoznak a bőrből. Nagyon fontos, hogy az eljárás közben nem kerül bele a nyirokkeringésbe a távozó pigment, nem úgy, mint a lézeres eljárásoknál.

Tetoválás eltávolítás, Pigment Off eljárás, sminktetováló gép, enzimes oldóanyag, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Kiegészítő szolgáltatások

Egyéb szolgáltatásaim közül választhatod a gyantázást, amellyel akár hetekre is megszabadulhatsz a nem kívánt szőrszálaktól, de készítek neked nappali, vagy éjszaka is minket is, hogy a jeles alkalommal is tökéletes legyen a megjelenésed.

Gyanta, kiegészítő szolgáltatás, szőrszálak eltávolítása, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!