Sminktetoválás, tetoválás eltávolítás

Sminktetoválás

Nem vagy elégedett szemöldököd természetes formájával?

Szeretnéd, ha ajkaid mindig üdék és csábítóak lennének? Szeretnéd kihagyni a sminkelést a reggeli rutinodból? Válaszd sminktetoválás szolgáltatásomat, és élvezd a mindig tökéletes megjelenést.

A sminktetoválás segítségével végre megkaphatod azt a megjelenést, amire mindig is vágytál. Segítségével könnyedén korrigálhatók az ajkak, vagy éppen a szemöldök apróbb hiányosságai, de akár sminkelés helyett is tökéletes alternatívát tud nyújtani. Nem kell többé azon aggódnod, hogy elcsúszott a sminked, és napközben többször is meg kell igazítani, és reggel a tükör előtt is kevesebb időt kell töltened. Ahogy a kozmetikai kezeléseknél, úgy a sminktetoválások elkészítésénél is fontosnak tartom a legkorszerűbb eszközök, és a legjobb minőségű pigmentek használatát, amelyek segítségemre vannak abban, hogy vendégeimnek tökéletes, mégis természetes hatású sminktetoválásokat készíthessek.

Kinek ajánlom a sminktetoválást?

$

Aki szeretné kiemelni arca valódi szépségét

$

Aki szeretné kihagyni a sminkelést a reggeli rutinjából

$

Aki mindig tökéletes megjelenésre vágyik

$

Aki szeretné apróbb hiányosságait elfedni, pótolni

$

Aki tartós, de természetes hatású tetoválásra vágyik

$

Aki szeretné, hogy sminkje mindig tökéletes legyen

Egy természetes hatású sminktetoválás a hiányosságok pótlásával emeli ki az arc valódi szépségét. Azt vallom, a kevesebb több, talán ezért is ügyelek mindig arra, hogy a megfelelő technikát, színt és formát ajánlom vendégeimnek. A szemöldök, a szemhéj és az ajaktetoválásnál is mindig arra törekszem, hogy túl erős színek és kontúrok nélkül a lehető legtermészetesebb hatást érjük el.

Szemöldöktetoválás, szempillasűrítés, szemhéjtetoválás, ajaktetoválás, orvosi mikropigmentáció, areola tetoválás, fejbőr tetoválás, tetoválás eltávolítás, Esthetic PMU, Szentgotthárd

Milyen típusú sminktetoválást kérhetsz tőlem?

Szemhéjtetoválás, púderes szemhéj, liner szemhéj, felső tusvonal, Esthetic PMU , kozmetika Szentgotthárd

Szemhéjtetoválás

Ajaktetoválás, ajak félsatír, WOW Lips teljes satír, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Ajaktetoválás

Szemöldöktetoválás, púderes szemöldöktetoválás, púderes technika, természetes hatás, kozmetika Szentgotthárd

Szemöldöktetoválás

A tetoválás elkészítését minden esetben egy előzetes konzultációval kezdjük. Itt megbeszéljük a vendégemmel közösen, hogy mit szeretne, mik az elképzelései, én azt hogyan fogom tudni megvalósítani. Megtervezem a tetoválást, majd ezután, amennyiben a vendégem teljes mértékben elégedett a tervvel, a következő alkalommal elkészítem magát a tetoválást. A konzultáción részletesen elmondom, hogy mik azok, amikre oda kell figyelni a tetoválás elkészítése előtt, illetve azt is, hogyan kell megfelelően ápolni az elkészült tetoválást, hogy a gyógyulási időt a lehető legrövidebbre csökkenthessük, a végeredmény pedig tökéletes legyen.

Szemöldöktetoválás, púderes szemöldöktetoválás, púderes technika, természetes hatás, kozmetika Szentgotthárd

Szemöldöktetoválás

Ha rendezett, mindig tökéletes formájú, mégis természetes szemöldököt szeretnél, próbáld ki a púderes technikával készített szemöldök tetoválást.

Ha nem vagy elégedett szemöldököd természetes formájával, vagy esetleg a szálak sűrűségével, próbáld ki szemöldök tetoválás szolgáltatásomat, ami pont erre a problémára kínál tartós, és esztétikus megoldást. A púderes szemöldök tetoválással igazán szép és természetes hatású szemöldököt varázsolhatok vendégeimnek.

A szemöldök teszi karakteressé az arcot, magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. A jól megformázott szemöldökkel szép keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is. Éppen ezért kiemelt hangsúlyt fektetek a formai tervezésre, hiszen a túl erős vonalak, a rosszul választott, sokszor sötét színek túlzottan markánssá teszik az arcot. A célunk pedig nem ez, hanem a meglévő szemöldökív finom hangsúlyozása, vagy a hiányzó rész pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét.

Púderes szemöldöktetoválás

65.000 Ft

A púderes szemöldöktetoválás ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Szempillasűrítés

A szempillasűrítés egyik legkedveltebb módja a sminktetoválásnak. A hagyományos, műszempillákkal ellentétben ez valóban tartós megoldást kínál, nincs szükség havonta visszajárni sem töltésre, sem pedig korrekcióra. Az igényes szemtetoválás természetes, diszkrét változata, ahol a szempillák tövében fut végig egy nagyon vékony, pontos rajzolatú vonal. A felső szemhéj bőrén nem látszik ez a vonal, kizárólag a pillák között, tehát teljesen más, mint egy tusvonal. A szempillasűrítés segítségével a szem ragyogóbb lesz, a szempillák dúsabb hatásúak. A szempillasűrítés a felső és alsó szempillatőben is egyaránt elkészíthető.

 

Kinek ajánlom a szempillasűrítést?

$

Aki dúsabb pillákra vágyik

$

Aki tartós alternatívát keres a műszempilla helyett

$

Aki szeretné kiemelni tekintetét

$

Aki visszafogott, természetes, de tartós szemsminkre vágyik.

A szempillasűrítés ára:

Szempillasűrítés Felső

30.000 Ft

Szempillasűrítés Alsó

30.000 Ft

Alsó és Felső szempillasűrítés

55.000 Ft

A szempillasűrítés ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között.

Szempillasűrítés, dúsabb tekintet, szemsmink, felső szempillasűrítés, alsó szempillasűrítés, kozmetika Szentgotthárd
Szemhéjtetoválás, púderes szemhéj, liner szemhéj, felső tusvonal, cicás szem, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Szemhéjtetoválás

Egy jól elkészített, természetes hatású szemhéj tetoválás kiemeli a tekintetet, és mindig magabiztos, tökéletes megjelenést biztosít viselőjének. Ha nem szeretnéd, hogy a sminked elkészítése a reggeli rutin része legyen, és nem szeretnél több időt ezzel eltölteni a tükör előtt, akkor próbáld ki a szemhéj tetoválást, amely mindig tökéletes megjelenést biztosít. Nem kenődik el, nem mozdul el a nap során, így igazítani sem kell.

Szalonomban az alábbi szemhéjtetoválások közül választhatsz:

Púderes szemhéj

A púderes szemhéjvonal tetoválás finoman elmosott, púderes hatású szemhéjtetováló technika, mely mentes az éles kontúroktól, mégis látványosan emeli ki a szemet.

Púderes szemhéj

45.000 Ft

Felső púderes tusvonal ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között.

Liner szemhéj

Készülhet barna vagy fekete színnel, vékony, normál vagy egészen vastag formában is. Az elkészült tetoválás gyönyörű tusvonal jellegű, formáját a szemformához alakítom ki, egyénre szabottan szépen elvékonyodó, igény szerinti cicás “farkincával”.

Liner szemhéj

45.000 Ft

Felső tusvonal ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között.

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Ajaktetoválás

Ha úgy érzed nem teljesen szimmetrikusak az ajkaid, vagy éppen annak színével nem vagy elégedett, ajaktetoválás szolgáltatásom segítségével könnyedén olyan ajkakat tudok varázsolni neked, amelyekre mindig is vágytál.

 

Ajaktetoválás, ajak félsatír, wow lips, teljes satír, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Szalonomban az alábbi ajaktetoválás technikákkal várlak:

Ajak félsatír

A félsatírozás során mindössze 1 színt használok, mellyel elkészítem a kontúrt, majd az ajkakat a kontúrtól befelé haladva részben besatírozom. Félsatírozás esetén a szájkontúrtól befelé haladva a szín fokozatosan elhalványodik. Ezzel a technikával elsősorban szép formát és színt adunk az ajkaknak. Személyre szabottan módosíthatjuk a szájformát és a volument is, hogy a legtöbbet hozzuk ki ajkaidból! A színválasztástól függően az egészen természetestől a csábító ajkakig szinte bármit elérhetünk.

Ajak Félsatír

60.000 Ft

Az ajaktetoválások ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között.

Wow lips

A Wow Lips egy teljes satír technika, melyhez 1 színt használok, amivel elkészítem a kontúrt, majd az ajkakat a kontúrtól befelé haladva teljesen besatírozom. A teljes satírozás esetén az ajak teljes felülete egyenletes színezettséget kap, mellyel enyhén rúzsozott hatást érhetünk el. Ebben az esetben is személyre szabottan módosíthatjuk a szájformát és a volument is, színválasztástól függően az egészen természetestől a csábító ajkakig bármit elérhetünk

Ajak Teljes satír (WOW Lips)

65.000 Ft

Az ajaktetoválások ára, amely magába foglalja a korrekciót a 4-12 hét között.

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Orvosi sminktetoválások

Orvosi mikopigmentáció, szőrzetvesztés, szőrvesztés korrigálása, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Orvosi mikropigmentáció

Különböző betegségek által (pl. alopecia) okozott szőrzetvesztés, vagy daganatos betegségek kemoterápiás kezeléséből eredő szőrvesztést (pl. szemöldök, szempilla) akár többféle technikával is lehet korrigálni. Az onkológussal egyeztetve akár kemoterápiás kezelés előtt is elvégezhető.

Szalonomban lehetőség van még a hajszál sűrítésre, mely során a fejbőr orvosi tetoválásával a haj hiányát lehet korrigálni, vagy akár a forgónál lévő hiányt, a foltokban kihullott haj látványát is pótolhatjuk, akár férfiaknál is. A kezelés során speciális orvosi pigmentek segítségével teljesen bőr, és terület azonos színét keverem ki, és juttatom be a hámréteg alá, így az akár évekig is megoldást nyújt a problémákra. Természetesen ezek idővel „kikopnak” a bőrből, ezért ajánlott 1-2 évente visszatérni egy frissítő kezelésre.

Az orvosi mikropigmentáció ára az egyedi igényektől, valamint a kezelendő terület nagyságától függ.

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Areola tetoválás, mellbimbó korrekciós tetoválás

Köszönhetően a modern kori elektrokozmetikai gépeknek, valamint az alkalmazott anyagoknak, az innovatív orvosi tetoválások jelentősen képesek javítani a vendégek életminőségén. Nem kell egész életen át takargatniuk a testüket, elfedni a betegségek okozta “emlékeket”. Nem kell többé komplexusokkal együtt élniük emlő eltávolítást, masztektómiát követő helyreállító plasztikai műtét után, vagy különféle bőrsérüléseket/égési sérüléseket követően, hiszen ennek az areola tetoválással tökéletesen reprodukálható a mellbimbó és a körülötte levő rész, ami mind formájában, mind színében realisztikus és természetes hatást kelt. Egy egészen innovatív eljárás, aminek során orvosi tetoválással pigmentálunk festéket a mellbimbó helyére vagy a körülötte levő részbe, a hámréteg alá. Ennek a 3D-s technikának köszönhetően a látvány teljes mértékben természetes hatású és élethű lesz.

Az areola tetoválás, mellbimbó korrekciós tetoválás egy különleges karitatív program keretein belül ingyenes.

Areola tetoválás, mellbimbó korrekciós tetoválás, mellbimbó reprodukálása, realisztikus természetes hatás, kozmetika Szentgotthárd

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Skalp, fejbőr tetoválás, hajszálak tetoválása, hajtetoválás, dúsabb hatás, hajszimulációs technika, Esthetic PMU kozmetika

Skalp – fejbőr tetoválás

A hajtetoválás egy olyan különleges esztétikai kezelés, melynek lényege, hogy a kopasz vagy hiányos területekre egy nagyon vékony tű segítségével apró hajszálakat tetoválunk. A kezelés során teljesen más festékanyagot, illetve tűt használunk, mint a hagyományos tetoválás készítésekor. A hagyományos tetoválással szemben a mikropigmentáláskor a festékanyagot nem juttatjuk mélyen a bőrbe, csak annak legfelső rétegét érintjük.
A hajtetoválással optikailag dúsabb hatást érhetünk el. Az eljárást azok számára ajánlom, akiknek a hajbeültetés már nem lehetséges (például: nincs elég donoruk a beültetéshez), mivel a hajtetoválás során hajszimulációs technikákat alkalmazunk. A haj pigmentálása során általában kétféle technikával dolgozunk.
A tartós eredményhez általában 2-3 kezelés szükséges.

A skalp, fejbőr tetoválás ára az egyedi igényektől, valamint a kezelendő terület nagyságától függ.

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás Pigment Off eljárással

Ha szeretnéd eltávolítani a már megunt, vagy elrontott smink tetoválásod, fordulj hozzám bizalommal, mert ebben is tudok neked segíteni. A pigment-off a leghatékonyabb, és legkíméletesebb formája a sminktetoválás eltávolításnak. A sminktetováló gép által bőrbe juttatott enzimes oldóanyag feloldja, majd megköti a nem kívánt pigmenteket, melyek a bőr természetes megújulási folyamata során távoznak a bőrből. Nagyon fontos, hogy az eljárás közben nem kerül bele a nyirokkeringésbe a távozó pigment, nem úgy, mint a lézeres eljárásoknál.

Eltávolítás után kiemelt figyelmet kell fordítani kezelt felület helyes és rendszeres ápolására, hiszen a kezelés sikerességének 50%-a az azt követő utasítások betartásától függ.

 

A Pigment Off technika előnyei:

$

minimális hegesedést okoz

$

eltávolítja az összes színt a bőrből

$

gyorsan látható eredményeket garantál

$

nem okoz gyulladást

$

nem terheli a nyirokkeringést

$

nem károsítja a szöveteket

$

nem számít milyen régi a tetoválás

$

gyors gyógyulás, 4-6 hét után már akár új sminktetoválása is készíthető

$

amellett, hogy kizárólag anti allergén összetevőkből áll, többféle gyógynövényt is tartalmaz, melyek heggyógyító hatásúak

Tetoválás eltávolítás, Pigment Off, anti allergén összetevők, gyógynövényt tartalmazó, színeltávolító a bőrből, minimális hegesedés, Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd

Mire kell figyelni a Pigment Off kezelés után?

Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás

A kezelt területet 72 óráig szárazon kell tartani, teljes mértékben tilos a vízzel való érintkezés

Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás

Ezidő alatt csak a Repair gel használata megengedett, más krémet ne használj a kezelt területen

Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás

Ügyelj a megfelelő higiéniára

Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás

A var leesése után a Skin saver cream használata ajánlott, a tökéletes gyógyulás érdekében

Esthetic PMU, kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás

A következő kezelésig 4-6 hétnek kell eltelnie, ami elősegíti a teljes gyógyulást

A Pigment Off tetoválás eltávolítás ára:

1. Kezelés

40.000 Ft

2. Kezeléstől

30.000 Ft

Test Tetoválás eltávolítás

megbeszélés szerint

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!