Bemutatkozás

Esthetic & PMU

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

Általános iskolás koromban már tudtam, hogy kozmetikus leszek! Mindig határozott elképzelésem volt, hogy komolyan szeretnék a szépségápolásban tevékenykedni. Érettségi után a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskolába és a szintén veszprémi Eszter Kozmetikában tanultam , ahol fejlődésemben kiváló tanárok és a még kiválóbb mestereim segítettek. Tőlük kaptam útravalóként a kozmetikus szakma alapköveit, a tökéletességre való törekvés és a folyamatos fejlődés, tanulás igényét.

Lehetőséget kaptam, hogy Ausztria jobbnál jobb szállodáiban és szépségszalonjaiban szépíthessem vendégeimet, és szakmai tudásomat a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően tökéletesíthettem.

A sminktetoválás mindig is érdekelt, ezért is határoztam el, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, a legjobbtól fogok tanulni. Így is lett, amikor 2020- ban Gáspár Melindánál elvégeztem a sminktetováló képzést. Azóta is rendszeresen képzem magam, nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést.

Papp Nikolett, Esthetic PMU kozmetika Szentgotthárd, sminktetoválás, thesera, orvosi mikropigmentáció, végleges szőrtelenítés

Papp Nikolett

Kozmetikus és sminktetováló

A hagyományos kozmetikai kezelések mellett az esztétikai kezelésekre is nagy figyelmet fordítok (legyen szó a ráncok vagy az ajak töltéséről, Anti Aging kezelésekről), úgy gondolom, ebben van a jövő. A Sminktetoválás területén nagy előrelépés számomra az orvosi mikropigmentáció, az areola tetoválás és a fejbőr (hajszál) eredeti állapotának visszaállítása. Az emberek sok esetben nem tudják, hová forduljanak problémájukkal, ebben szeretnék a segítségükre lenni.

Célom, hogy a vendégeim elégedettek legyenek önmagukkal, szeressenek a tükörbe nézni. Ez számomra a legnagyobb elismerés ebben a szakmában.

Tekintsd meg referenciáimat!

Szeretettel várlak szentgotthárdi szalonomban,

a Papp Nikolett Esthetic & PMU-ban, ahol a prémium kategóriás kezelések mellett sminktetoválással teszem még szebbé a megjelenésed.
A szalon környezetében a parkolás ingyenes!